حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

سفر احتمالی محمد بن سلمان به کره جنوبی

رسانه‌ها از سفر احتمالی ولیعهد سعودی به سئول در اواسط نوامبر خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 02
کد خبر: ۱۵۷۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر. مقامات کره جنوبی اعلام کردند با وجود لغو برنامه‌ها، امکان دارد «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی، در ماه جاری میلادی به کره جنوبی سفر کند.

مقامات ریاست جمهوری و دیپلماتیک کره تاکید کردند که این سفر پس از نشست گروه 20 که قرار است 15 تا 16 نوامبر (24 و 25 آبان) در اندونزی برگزار شود، ترتیب داده شده است. گروه 20، یک مجمع بین‌المللی بوده که دولت‌ها و بانک‌های مرکزی 19 کشور و اتحادیه اروپا را گرد هم می‌آورد.

یکی از مقامات ریاست جمهوری به خبرگزاری یونهاپ اعلام کرد : برنامه بن سلمان، بسیار متغیر است، بنابراین باید تا لحظه آخر صبر کنیم و تصمیم نهایی او را ببینیم. پیش از این رسانه‌ها در اواسط ماه اکتبر اعلام کردند که سفر ولیعهد سعودی به سئول لغو شده است.

همچنین خبرگزاری رسمی الجزایر در بیانیه‌ای کوتاه اعلام کرد که محمد بن سلمان در تماس تلفنی با «عبدالمجید تبون» رئیس جمهور الجزایر از شرکت نکردن در نشست سران اتحادیه عرب ابراز تأسف کرد و ولیعهد عربستان به توصیه پزشکان در اجلاس سران کشورهای عربی شرکت نمی‌کند.

پروژه‌های ساخت و ساز در «نئوم» به عنوان پروژه خارجی شهر هوشمند عربستان سعودی توسط بن سلمان در میان تاجران کره جنوبی اشتیاق زیادی به وجود آورده است.

عربستان و کره جنوبی روابطی در زمینه اقتصادی دارند که در حاشیه سفر «مون جائه این» رئیس جمهور سابق کره جنوبی به ریاض اوایل سال جاری، توافقات زیادی بین دو کشور امضا شد.

در ماه ژوئیه «فیصل بن فرحان» وزیر امور خارجه عربستان با « سئوک یول» رئیس جمهور کره جنوبی در سئول دیدار و در خصوص تقویت روابط دوجانبه میان دو کشور گفت‌وگو کرد.

اخیرا روزنامه هندی «اکونومیک تایمز» نیز اعلام کرد که ولیعهد سعودی قصد دارد در اواسط نوامبر در کنار سفر به اندونزی برای شرکت در نشست گروه 20، به هند نیز سفر کند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار